Снимак представе и новински чланци

Порука ауторке књиге Катарине Мајић 

Дуго ћу у себи носити радост и позитивну енергију којом су ме окупали шестаци заједно са својим дивно нестварним наставницама ОШ „Милица Павловић“ из Чачка, на премијери представе „Шум шуме🍀 Хвала вам 🌸

Снимак представе реализовала ТВ Галаксијa 32 🎞🎥🎬

Утисци након премијере

Осећала сам се фантастично јер сам била део претставе, а утисак током и након премијере је сјајан. Мислим да аплаузи и реакција публике, али и утисци мојих родитеља су да смо успели да оживимо потребу људи за природом. Чак и моја млађа сестра својим другарима у вртићу непрестано прича о најбољој представи коју је икада гледала. Мислим да су нашу поруку разумела и мала деца. Чувајмо природу. (Ђурђа П. 6/4)

Мој утисак након премијере је да смо били сјајни, мислим да смо на један занимљив и смешан начин успели да дочарамо гледаоцима чари шуме и зашто не треба да је загађујемо. Такође, док смо припремали ову представу уопште нисам имала утисак као да учимо, свака проба, па тако и премијера, је била испуњена смехом. Било ми је задовољство зато што смо испунили и очекивања ауторке.  (Мартина П. 6/6)

Након премијере био сам срећан и задовољан пројектом који смо успели да завршимо након дугог времена припрема. Донекле смо успели да подигнемо свест људи о заштити шума, биљака и животиња које живе у њима. Надам се да су гледаоци кроз ову поучну причу оживели своју потребу да очувају природу. (Лука В. 6/5)

Моје искуство са представе је предивно. Дивно сам се проводио са својим друговима и другарицама, и са Вама, на свакој проби (увек уз мало смеха). Мислим да смо сви уживали у те две недеље рада, понекад је било тешко издржати све, али успели смо, урадили смо оно што смо желели и вредан рад се исплатио. Мој утисак са премијере је неописив, јер наш осмех је само побољшао сцену, мислим да су сви уживали, али да смо и дали једну важну поруку: ,,Чувај природу од оних који је загађују, ако други не може ти се потруди да схватиш!” Шаптачи су били пример оних који то не чувају већ уништавају, а дечаци су били они који штите природу од Шаптача. Волео бих да ово наставимо и да покажемо свима, свим школама, да наша представа учи друге о заштити природе. Надам се да ћемо успети да је изведемо још бар једанпун, јер је стварно живописно бити на сцени!Сигуран сам да смо оживели потребу свих људи који су присуствовали представи да чувају природу! (Давид С. 6/6)

Остале утиске пронађите на временској линији Биолошка представа.

Линк ка тексту у Чачанском гласу: Оживљавање шумских ликова

Штампани медији:

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Блог на WordPress.com.

Горе ↑

%d bloggers like this: